• شنبه 11 خرداد 1398 - 9:13
  • 943
  • 0 دیدگاه
  • اخبار ,

برگزاری نمایشگاه ملی فرش دستبافت در ارومیه / جزییات

برگزاری نمایشگاه ملی فرش دستبافت در ارومیه / جزییات   فرش آموز : آذربایجان غربی ظرفیت های زیادی برای رشد و توسعه دارد که صنعت فرش بافی یکی از آن هاست و شهرتی جهانی داشته که فرش افشار تکاب و ریز

برگزاری نمایشگاه ملی فرش دستبافت در ارومیه / جزییات

 

فرش آموز : آذربایجان غربی ظرفیت های زیادی برای رشد و توسعه دارد که صنعت فرش بافی یکی از آن هاست و شهرتی جهانی داشته که فرش افشار تکاب و ریز ماهی خوی مسیر ثبت جهانی را آغاز کرده اند.

مرکز ملی فرش ایران - از دیرباز در صنعت فرش و فرش‌بافی شهرتی غیرقابل‌ انکار داشته در این میان آذربایجان غربی ظرفیت ویژه‌ای در این صنعت به شمار آمده و چندین فرش استان ثبت ملی شده است.

شهرهای تکاب، میاندوآب، ارومیه، خوی، بوکان، شاهین دژ در عرصه قالی بافی حرفی برای گفتن دارند خصوصاً فرش ریز ماهی خوی و فرش افشار تکاب به دلیل ویژگی‌های منحصر به‌ فرد شهرتی جهانی دارد و جزء آثار ثبت شده در فهرست آثار ملی هستند.

علاوه بر این می‌توان قالی‌بافی و فرش بافی را فرصت ویژه‌ای برای درآمدزایی و ایجاد اشتغال برای جوانان روستایی و شهری در نظر گرفت چراکه هنرمندان زیادی در این استان وجود دارند که با بافتن انواع فرش هنرنمایی می‌کنند.

 

 

 

فرش اموز

 



برپایی نمایشگاه ملی فرش در آذربایجان غربی

استاندار آذربایجان غربی با اشاره به رونق صنعت فرش دستباف در استان می‌گوید: آذربایجان غربی یکی از مراکز مهم و اصلی هنر فرش، گلیم و جاجیم‌بافی در کشور است.

محمدمهدی شهریاری می‌افزاید: صنعت فرش‌بافی در استان برای 72 هزار نفر فرصت اشتغال ایجاد کرده است که این مسئله  اهمیت فرش و صنعت فرش بافی را نشان می‌دهد.

وی با تأکید بر اهمیت برنامه ریزی برای رونق هرچه بیشتر صنعت فرش دستباف در استان بیان می‌کند: برگزاری نمایشگاه‌های سالانه فرش در استان اهمیت زیادی دارد برای همین اگر این نمایشگاه در قالب نمایشگاه ملی برگزار شود فرصت خوبی برای معرفی این صنعت به شمار می‌رود.